Zvezda, ako prođe Šerif, igra protiv Dinama ili Legije u plej-ofu za LŠ 1Foto: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde ukoliko prođu u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv boljeg iz meča Dinamo Zagreb-Legija Varšava, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Zvezda prethodno u trećem kolu kvalifikacija igra dvomeč protiv Šerifa iz Tiraspolja, a prvi meč na programu je u utorak u Beogradu.

U prvom meču plej-ofa domaćin će biti pobednik meča Zvezda-Šerif, a utakmice poslednje runde su na programu 17. i 18. avgusta, odnosno 24. i 25. avgusta.

Stanković: Fokusirani smo na Šerif

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je fokusiran samo na utakmice protiv Šerifa, nakon što je održan žreb za plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.
„Potrebno je najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif“, rekao je Stanković, preneo je klupski sajt.

Zvezda bi u plej-ofu igrala sa boljim iz meča Dinamo Zagreb-Legija Varšava, a u prvom meču bi bila domaćin.

Prethodno srpski šampion mora da prođe ekipu moldavskog Šerifa, u dvomeču trećeg kola kvalifikacija, a prvi meč igra se u utorak, u Beogradu.

„Može da se desi ‘klasiko’ iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo“, istakao je Stanković.

Šef stručnog štaba Zvezde ocenio je da su sve ekipe u plej-ofu kvalitetne, i da se niko nije tu našao „slučajno“.

„Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega“, zaključio je on.

Zvezda prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra sutra na svom terenu protiv Šerifa, od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari