Zvezda dočekuje Efes 8. aprila 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čelnici Evrolige izvršili su izmene u rasporedu završnice ligaškog dela sezone. Uz odobrenje deoničara i prema kovid pravilniku takmičenja, čak 12 utakmica dobilo je nove termine.

Pomeranja koja su napravljena zbog problema koje je minhenski Bajern imao sa virusom korona uticala su i na Crvenu zvezdu, pa će tako duel poslednjeg kola sa Anadolu Efesom u dvorani Aleksandar Nikolić odigrati 8. aprila od 21.00.

Bajern je propustio nekoliko mečeva jer nije imao dovoljan broj igrača da izađe na parket. Veliki broj prvotimaca dobio je pozitivne testove na virus korona, pa su usledila odlaganja.

Sve to je uticalo na kompletan raspored takmičenja, pa je meč 19. runde između Efesa i Bajerna koji je trebalo da se odigra 29. marta, pomeren za 6. april.

Bavarci će odloženi susret 26. runde odigrati dva dana ranije, takođe u Istanbulu. Ekipa trenera Andree Trinkijerija će 29. marta gostovati u Milanu, gde je u petak trebalo da odmeri snage sa Olimpijom.

Zbog činjenice da će aktuelni prvak Evrope Efes ugostiti Nemce 6. aprila, Zvezda neće dočekati Bajern dan kasnije kao što je planirano i taj susret je pomeren za 48 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari