Zvezda dočekuje TSC iz Bačke Topole u zaostaloj utakmici Kupa 1Foto: TSC

Fudbaleri Crvene zvezde danas dočekuju TSC iz Bačke Topole u osmini finala Kupa Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević je istakao da od tog meča kreće naporan ritam za prvaka Srbije.

„Ulazimo u ritam od sedam utakmica za manje od mesec dana. TSC ima dobar tim, jedan je od favorita za plasman u Superligu u maratonskom takmičenju. Čeka nas teška i zanimljiva utakmica, a imamo kadrovske probleme i videćemo u kakvom sastavu ćemo izaći“, rekao je Milojević.

On je najavio je najavio da će u narednom periodu rotirati igrače i zbog teškog vremena.

„Imali smo sreće, skoro celu jesen smo imali lepo vreme i to nas je sve razmazilo. Sada nam predstoje teži tereni, ali pravićemo rotacije i već sam preneo igračima da budu maksimalno pripremljeni“, dodao je Milojević.

Fudbaleri TSC Bačka Topola najavljuju da će pružiti maksimum i truditi se da ostvare što bolji rezultat na gostovanju favorizovanoj Crvenoj zvezdi u Beogradu, u utakmici osmine finala Kupa Srbije.

„Crvena zvezda je u ovom momentu najbolja ekipa u Srbiji, svesni smo toga. Mi u Beograd idemo da pružimo što jači otpor i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat, možda i da iznenadimo“, izjavio je odbrambeni igrač Dajan Ponjević.

Pomoćni trener Mirko Jovanović kazao je da se o Crvenoj Zvezdi sve zna, ali da će se ekipa TSC truditi da pokaže šta ona zna. „Odigraćemo dobru utakmicu i pokušaćemo Zvezdi da zagorčamo život u tih 90 minuta“, rekao je Jovanović.

Golman Nenad Filipović dodao je da predstojeću Kup utakmicu sa Zvezdom vidi kao lepu fudbalska predstavu, na kojoj će ekipa iz Bačke Topole imati priliku da se pokaže u najboljem svetlu. „Zvezda je jedan od najboljih klubova u Srbiji i igra vrhunski fudbal i u zemlji i u Evropi, ali u fudbalu je sve moguće što je Zvezda i pokazala trijumfom protiv Liverpula“, dodao je Filipović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari