Zvezda i Partizan duguju više od 110 miliona evra: Čelnici „večitih rivala“ pre nekoliko godina obećali da će biti na „pozitivnoj nuli“

Ostavite komentar


  1. Mene zanima šta to tačno gubitak od 76 miliona. Da bi bio u minusu 76 miliona znači da si morao da imaš tih 76 miliona. Ko njima daje pare i kojim kanalima?

  2. Ugasiti ih pod hitno,dok inspekcije kontrolišu i jure ostale privrednike ovi džabolebaroši troše više nego što zarađuju.Pa ne može trećerazredni igrač koji igra seosku ligu na balkanu da prima kao Mesi i Ronaldo i još su ova dvojica plaćeni iz privatnih džepova.Dokle više…

  3. Ugasiti do nivoa kadetskog fudbala. Stadione srušiti, parcele prodati, i tako pokriti dugove. Pohapsiti sve od predsednika države, ministra finansija, načelnike poreskih uprava, do predsednika mesnih zajednica. Sve to mi plaćamo. Država se raspala.

  4. A ove rukovodioce klubova-derikože da ne spominjem…Oni narodnu muku i jad trpaju u svoje džepove i kao vode klubove u sve veće dugove…Pa od čijih para pitam se

  5. Lopovska bagra…Nadajmo se da će ubrzo doći to vreme kada će fudbalska mafija iz C.Z. i Par. da bude tamo gde im je mesto-iza rešetaka, a da će se napokon u našoj državi fudbal biti samo sport i to onaj vrhunski ,a ne poligon za političarenje, mešetarenje i sigurno mesto za ljudski i moralni šljam. Doći će ubrzo, nadajmo se, vreme onog pravog fudbala, gde će na utakmicama moći da se ide porodično, sa decom i da se istinski uživati u lepoti igre, sportskog nadmetanja i navijanja.

  6. … država je saučesnik u izigravanju zakona i plaćanja poreza sportskih klubova jer su to mesta za obrtanje i zgrtanje para za partijske i lične reprezentacije.

  7. Ovog puta Terzicu te nece spasiti ni nezgoda na skijanju. Cuvamo specijalno mesto u Zabeli za tebe

  8. Da vam zalije cveće? Da objasne gde je novac i pravac robija.

  9. Lopovluk neviđenih razmera.A država sipa naše pare,da bi još više lopovisali,naravno u saradnji sa državom.

  10. Зар Звезда није већ годинама финансијски стабилна? Плаћа порез позајмљујући од фантом-фирми, држава пумпа у њу неограничену количину новца, директно је повезана са АВ. А ви ништа – нема истраживачког новинарства? Значи исти сте као Сарапа и екипа. Нећете ту да нападнете, али кад се деси масакр хоћете. Одлучите се, ако хоћете да се решимо СНС, нападните на Звезду. Чик, ако смете.

  11. Knjigovodstveni dug i realan dug nisu isto i to treba odmah istaci. U Crvenoj Zvezdi sve ide po savrsenom planu, plasirali smo se u grupnu fazu Lige Sampiona sto nam garantuje prihod od skoro 30mil eur,a za slucaj da prezimimo u evropi dolazimo u situaciju da zaradimo jos toliko. Na to dodajte nekoliko milionskih transfera koji ce se desiti tako da ne vidim prostor za uzbunu. Sve je pod kontrolom!

  12. Pravite se ludi. Ovo je i za vas preoštro, pa bi mogli da naj..te. E, upravo to oni hoće, da ne sme niko ni da pomisli da to istražuje. A reč je o kradji budžeta naveliko. Jedna od najvećih rupa kroz koju kradu narodni novac.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.