Zvezda optužuje Piksija da joj „namešta“ sudiju partizanovca

Nikako neće Srđana Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Пикси је био велики фудбалер и зато је ШЕСТА „ЗВЕЗДИНА“ ЗВЕЗДА. Шта то данас Пикси ради, можда је незадовољан са руководством Звезде, можда је хтео на председничку клупу Звезде, можда не воли Терзића, можда га дебело плаћа Вучелић, или … Све у свему никад се није десило да Звездина звезда ради против ЗВЕЗДЕ. Зато – молим руководство ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ да Пиксију одузме почаст која се зове ЗВЕЗДИНА ЗВЕЗДА

  2. Hajka protiv Velikog da slučajno ne bi preuzeo Zvezdu a to je neminovno.A onda nema muze Mujo kozu a mleka nidje…

  3. Dali je to sudija koji je priznao gol iz kornera auta ,dali je to sudija koji je svirao penal od butine.Kako kažete da ste najbolji u Srbiji imate više pobeda od Partizana ,više penala ,ali imate i penzionera Jokića koji će opravdati sve sudije.Izgleda da vama smetaju dlake.

  4. Piksi je peta Zvezdina zvezda i cista je glupost pomisliti da on navija protiv Zvezde.To samo moze da se rodi u Terzicevoj glavi i glavama ne ostvarenih igraca,a zeljnih para.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.