Zvezda u Lučanima, Partizan čeka Bačku 1Foto: STARSPORT

Superliga Srbije igraće se ovog vikenda čak četiri dana. Voždovac i Inđija su sinoć otvorili deveto kolo najjačeg domaćeg takmičenja, a u ponedeljak će ga zatvoriti utakmice Inđija – Vojvodina i Partizan – OFK Bačka pošto su „lale“ i crno-beli zbog obaveza u Ligi Evrope u poslednji čas zatražili pomeranje termina.

Prošlosezonski šampion Crvena zvezda gostovaće u subotu Mladosti.

Iako su crveno-beli favoriti, Nenad Milijaš, pomoćnik šefa struke Dejana Stankovića, tvrdi da njegovu ekipu ne očekuje lak zadatak.

– Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da  neće biti lako, ali isto tako postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim skoncentrisani smo samo na ovaj meč i verujem da ćemo uspeti da dođemo do pobede – istakao je Milijaš.

Na klupi Mladosti debitovaće Neško Milovanović pošto je dosadašnji trener Goran Stanić odlučio da posle meča sa Metalcem (1:1) napusti klub i prihvati posao pomoćnika Aleksandra Veselinovića u Al Dafri, inače doskorašnjeg šefa struke Čukaričkog koji je takođe iznenada „pobegao“ iz srpskog fudbala.

Stankovićev pomoćnik je rekao da Miloš Degenek konkuriše za sastav na subotnjoj utakmici pošto još uvek nije formalno stavio potpis na ugovor sa belgijskim Gentom.

Utakmicu u Lučanima sigurno će propustiti povređeni Seku Sanogo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari