Đukanović: Amfilohije na tragu Lipovca koji je zapisan kao saradnik okupatora

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Saradnici okupatora, domaći izdajnici, nepriatelji iz inostranstva i sl. su termini često korišćeni u totalitarnom sistemu, kakav smo imali do 1990-e godine. Nakon 30 godina od pada komunizma, Crna Gora je jedina država u Evropi gde se nije promenila vlast, čiji građani nisu osetili političke promene i blagodeti višestranačkog sistema. Zemlja nije mnogo odmakla od totalitarnog sistema. Nakon takve retorike ne izađuje činjenica da se konstantno hapse i zatvaraju opozicionari, sveštenici, novinari… Retorika se zaoštrava, progoni su učestaliji, jer režim gubi podršku naroda, koji se polalo oslobađa straha.

    1. Taj totalitarni sistem do 1990 je demokratija,u odnosu na sistem od 1990-2000!Danasnja CG je mnogo vise demokratska nego Srbija pod Vucicem!Ako je CG totalitarna,kako se naziva vlast jednog coveka u Srbiji?A u CG se hapse svi oni koji negiraju nacionalnost-CrnoGorac,i koji drzavu CG smatraju srpskom ‘gubernijom’!Zato-puna podrska Djukanovicu i vladi CG!

  2. Milo, odzvonilo ti je. Kupuj avionsku kartu ili spremaj avion. Dosta je bilo, nikome nije gorela do zore pa neće ni tebi.

  3. Mrzi me da citam tekst, za Amfilohija sam cuo, za Lipovca nisam, a Djukanovic, takodje, saradjuje sa okupatorom (NATO). Toliko. Hvala.

  4. Dal je moguće da ovoliko opravdanja slaže za svoje loše i necivilizovano upravljanje Crnom Gorom.

  5. od svega iznetog jedina istina je da je lazni doktor nauka marko, ruski spijun…..i verni clan jul-a….ali to je valjda poznato svima, zar ne?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.