Dodik: Nemam veze za televizijom UNA, ne bih dozvolio saradnju sa Severinom

Ostavite komentar

  1. Genocid u Srebrenici?? A da li je bio genocid u Bratuncu i Podrinju, gde je 5.500 Srba ubijeno mnogo pre Srebrenice?. Naravno da je bio i svako ko kaže da ga nije bilo laže i treba da bude kažnjen. Nemci i Holandjani su odvojeno naravili spisak ubijenih u Srebrenici. Prvi su naveli cifru od 2.750 ubijenih muslimana, a drugi 2.900, što je mnogo manje nego ubijenih Srba u Bratuncu. Ali, vi svake godine naduvavanje tu cifru i ispada da su smo vas ubijali. A svi su ubijali. Samo u zapadnoj Hercegovini i Cazinskoj Krajini su Hrvati pobili mnogo više muslimana nego u Srebrenici, ako uzmemo precizne i tačne podatke Nemaca i Holandjana. Prestanite već jednom da lažete sami sebe. Sramota je

  2. Ima dva braka i oba sa Srbima.Ima jedno dete sa Srbijom.Dugo vremena je živela u Srbiji i sad joj nevalja Srbija i Srbi kao narod.Ako je u Srebrenici bio genocid,šta je onda Jasenovac?

  3. Cuj ti samo ovih trolova,dodikovih sljedbenika.Genocid je dokazan,to su cinjenice to su fakti,sve ostalo je suplja,vozdrica,nisam siguran da ce the ovo objaviti,do vas je.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.