Foto: EPA-EFE/VLADIMIR STOJKOVIĆ (Jedan od ranijih protesta)

„Potpisujem saglasnost američkom državnom tužiocu da se uključi u istragu. Siniša Kostrečeviću, šta je s predmetom organizovanog ubistva Davida Dragičevića? Zašto ne izađeš u javnost kada znaš ko stoji iza toga?“, rekao je Davor na Trgu Krajine gde su se građani Banja luke okupili 210. put.

On je rekao da su su iz MUP RS Davidovoj majci Suzani rekli da je snimak, koji su izuzeli s nadzornih kamera Raiffeisen banke, bio za pogrešan dan, ali, kako je rekao, to nije istina.

„Reč je o snimku sa 17. na 18. mart u periodu od 2:00 do 4:00 ujutro. Taj dan dete je bilo živo, oteto, silovano, mučeno i masakr je počeo. Da su taj dan uzeli snimak gde se sve vidi, dete bi bilo spaseno“, rekao je Davor Dragičević.

On je poručio da će danas njihovi advokati podignuti tužbe za sve one koji su zbog prisustva na Trgu Krajine i podrške grupi Pravda za Davida dobili otkaze i premeštaje.

„Borba će biti dugotrajna i iscrpljujuća, ali mi posedujemo ono što oni nikada neće: dušu, zdrav razum i ljubav, a posebno ljubav za našu decu“, rekao je Davor Dragičević, prenosi klix.ba.