Francuska „u opasnosti od građanskog rata“

Otvoreno pismo dvadeset penzionisanih i aktivnih vojnika

Ostavite komentar

  1. Ne vidim problem. Kad vreme dodje, jednostavno im priznajte nezavisnost na delovima na kojima zele i to je to. Francuska politika prema Srbiji i pitanju separatizma u nasoj zemlji neka vam bude svetionik kako resiti problem verskih podela i separatistickih ideja.

  2. Zaigrala mečka i pred njihovim vratima. Nije mi samo jasno kako to da upozorenja na realnu opasnost uvek budu tretirana kao politička. Ali svakako treba ostati po strani, pa kada im separatisti otcepe delove teritorije, priznati nove države.

    1. Pa da,imate vi oca nacije Anrii Levija tog hohstaplera koji je sve drugo a najmanje francuz.Francuski oficiri su o ovome pricali pre 20godina kada su bili na Kosovu.

    1. Tesko da ce vojska, kao skup fizicki najspremnijih boraca, naoruzanih do zuba, ostati politicki neutralni. Nisu ludi da ginu zbog alavih francuskih politicara. Kad se predje granica, samo vojska moze da spasi zemlju. Oni su ozbiljna i zrela nacija. Giljotona je izglefa uvek spremna. Zato su se i ministarke raskokodakale da najbolje naoruzani sloj ljudi treba da iskljuci mozak. Videcete da se to nece desiti. Nije njima prvi put da uzimaju stvari u svoje ruke.

Ostavite komentar

Svet

Iranska televizija: Iran lansirao raketu u svemir 7

Iranska televizija: Iran lansirao raketu u svemir

Iranska državna televizija javila je danas da je Teheran lansirao raketu na čvrsto gorivo u svemir što je naišlo na kritiku Vašingtona uoči očekivanog nastavka prekinutih pregovora o iranskom nuklearnom sporazumu sa svetskim silama.

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.