Hrvatska kupuje izraelske vojne avione

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Radi se o avionima dokazanih borbenih i manevarskim sposobnosti, a to što su polovni, pa lakše će se upotrijebiti, ako bude potrebno. Boj se onog ko je znao bez golema mrijeti jada. Uz to, Hrvatska stvara jaka i važna partnerstva.

  2. A Srbi pametujemo izlozbama dok drugi gomilaju oruzje kame i bratime se sa nasim okruzenjem i svetskim dilama a mi sa salekim azijskim zemljama.
    Ne zaboravimo da ratovi prestaju i mir pistoji i saradnja onda kada imsmo balans u snazi. Srboji sa radikalima jugoslovendkom srpsjom strankom ne pise se dobro.

  3. 28 aviona od toga 12 friško repariranih.i obuka pilota i tehnicara .nadogradnja 2 piste sve u cjeni

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Otkazane hiljade letova u SAD 5

Otkazane hiljade letova u SAD

Hiljade letova u SAD otkazane su danas, a više od 100.000 domova i radnji je ostalo bez struje nakon što je snežna oluja zahvatila istočnu obalu, i trenutno se kreće ka Novoj Engleskoj i Kanadi, gde bi moglo da padne više od 30 centimetara snega, saopštili su meteorolozi.

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.