Ko je Vagner grupa koja je navodno dobila naređenje Kremlja da likvidira Zelenskog?

Ostavite komentar

 1. Pa to je ruski Blackwater, koga je tuzilo pola sveta (ukljucujuci i maticnu USA) i koju je USA-sud oslobodio svake odgovornosti… USA ima dvadesetak ovakvih paravojnih/placenickih organizacija koje su razasute po svetu, „na zadacima“.
  Pisite i o tome. A, ne, placa vas CIA… I da znate, nisam bot nego normalan covek koji vas cita od kad ste formirani posle raspada Nase Borbe, kupuje stampano izdanje i pomaze vam koliko moze… Ali sve ste mi odvratniji… Valjda se ovako vise svidjate onima koji kupuju Kurir ili sta ja znam, ja djubre ne citam – a vi ste sada na granici
  Cisto sumnjam da nekome treba da ubija Zelenskog, umrece sam od gluposti…

 2. Ne ne i ne – ko je Lenjin Grupa i sta je Drug Staljin uradio u Ukrajini 1932-33.-ce godine dvadesetog veka?

 3. Willy, mojne da vatriraš…Ko prati ovu tematiku zna i za blakwater….ali zadatak koji Wagneri imaju sad pre sobom je neverovatan…ONI STVARNO IMAJU ZADATAK DA UKLONE ZELENSKOG…imam hakovane files , možeš da ih pokupiš na netu , Ruski hakeri izbacili.Pozdrav.

 4. Dobro bi bilo nekada procesljati da li je ruska strana imala veze sa uklanjanjem Djindjica, ja na osnovu svega imam debelo pravo da sumnjam.

 5. Imaju naredbu da ga dovedu Putinu na kolenima i tako će i biti.Prijatan dan.

 6. Pisite i izvestavajte nas objektivno. Vredja nas jednostranost i to se oseca sve vise.

 7. Moguće…Bitno da niko nije nikada čuo za MPRI i ostale polulegalne državne agencije SAD,koje su umešane u svaki sukob u svetu. Godinama,u Ukrajini dejstvuju raznorazni psi rata,sa nacističkim predznakom.To,takođe nije vest.

 8. Ko likvidira Zelenskog spasice Ukrainu i njen narod tragédie,neverovatno da pojedine Drzave na zapadu hrabre
  ovog Zelenbaca aplauzom za njegov sakastican govor.
  stavite Zelenbaca u Kolevku i ljuljajtega da poraste.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

4. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.