sergej lavrovFoto: EPA-EFE/RUSSIAN FOREIGN AFFAIRS MINISTRY

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pronašao je novi argument protiv Zapada, u toaletu u Švedskoj, prenosi Oslobođenje. Navodeći negativne primere sa Zapada na panelu na kojem je učestvovao, Lavrov je preneo svoje iskustvo sa toaletima u Švedskoj. Kako je ispričao, veoma traumatično iskustvo za njega se dogodilo na samitu OECD prošle godine, kada je […]

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pronašao je novi argument protiv Zapada, u toaletu u Švedskoj, prenosi Oslobođenje.

Navodeći negativne primere sa Zapada na panelu na kojem je učestvovao, Lavrov je preneo svoje iskustvo sa toaletima u Švedskoj.

Kako je ispričao, veoma traumatično iskustvo za njega se dogodilo na samitu OECD prošle godine, kada je shvatio da su toaleti uniseks.

„Ono što sam video u Švedskoj kada sam bio na samitu OECD prošle godine… Oprostite na detaljima, tamo sam u pauzi pitao gde je toalet. Pokazali su mi vrata sa natpisom „TOALET“. Pitao sam: ‘Da li je ovo za žene ili muškarce?’

Njegove izjave izazvale su pravu lavinu komentara među korisnicima Tvitera.

Jedan je sarkastično napisao „kako je ono što je Lavrov doživeo u Švedskoj zaista nehumano i mnogo strašnije od ubijanja nevinih civila u Ukrajini“.

U komentarima nije nedostajalo fotografija „egzotičnog“ dizajna toaleta iz same Rusije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.