Medvedev: Moldavija može u EU samo kao deo nove Velike Rumunije

Ostavite komentar


  1. Ovi iskompleksirani picopevci iz kremlja kao zadružne babe voleli bi da mogu da posvađaju seljake i navedu ih na tuču a oni da navijaju i uživaju…bojim se da će ovaj put i babe da dobiju po nosu.

  2. Брате Медведев никако вл.Румунија од Молдавије већ,Молдавија и Украина све је Русија!

  3. Kakav dusebriznik, mozda mu niko nije javio da je Moladvija suverena zemlja a ne clanica SSSR.

  4. Medvedev se zabrinuo za Moldaviju.
    Specijalnost ruskih vlasti trovanje. Ako ne mogu telo daj bar dusu.

  5. Plitka razmišljanja i naravno plitki komentari. Šta radi Britanija i SAD decenijama. Šta su sve razvalili i, generalno, stvorili „vrli novi svet“. I skoro da su i sadašnju Rusiju bacili na kolena kad eto Rusi ne dozvoljavaju. I sve ono što su prvi decenijama radil, to Rusi ne smeju. To je agresija, zli Rusi koriste, zaboga i kasetne bombe … pa pogledajte snimke bomardovanja Srbije !!! Šta je koristio vrli novi svet … Naravno, Rusi jesu izvršili agresiju, rat je tragedija, no razmislite malo o uzrocima …

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.