Nemački mediji: Crnogorska pravoslavna crkva „projekat elite“

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vidimo da Dacic uspesno kupuje neke ministre nekih neznanih zemalja za povlacenje priznanja Kosova pa zasto SPC sa parama drzave Srbije ne bi mogla kupiti tamo nekog novinarcica da napise clanak po ukusu SPC. Pitanje je i to koliko je prevod verodostojan.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Šefik Džaferović: Retorika o etničkom prekrajanju granica je retorika prošlih stoljeća 7

Šefik Džaferović: Retorika o etničkom prekrajanju granica je retorika prošlih stoljeća

Mislim da ni mene ni bilo koga drugog građani Srbije ne trebaju da doživljavaju na osnovu ocjena koje se iznose u tabloidima. Svaki dobronamjeran građanin Srbije može se upoznati s mojim stavovima, bez takvih posrednika, i vidjeti da mu želim isto što želim i građanima Bosne i Hercegovine, a to je mir, sigurnost i prosperitet - kaže u intervjuu za Danas Šefik Džaferović, bošnjački član Predsedništva BiH.

Naslovna strana

18. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.