Banja Luka pod opsadom: Još traje potraga za ubicom mladića 1Foto: Shutterstock/Daniel Tadevosyan

Ubistvo mladića Arijela B. koje se sinoć dogodilo kod benzinske pumpe u BanjaLuci je šokiralo građane i policiju diglo na noge. Banjaluka je sinoć bila pod opsadom, a i jutros mesto ubistva obezbeđuju policijske patrole, prenosi Oslobođenje.

Ubistvo se dogodilo sinoć oko 19.40 sati u blizini Studentskog doma u Banjaluci. Sigurnosne kamere su snimile jeziv zločin, a po društvenim mrežama kruži snimak ubistva.

Na snimku se vidi kada ubica sedam puta ubada mladića dok leži na zemlji. Nakon ubistva sva policija je dignuta na noge i pretražuju celu Banjaluku u potrazi za ubicom, piše Srpskainfo.

Na ulici je i Žandarmerija sa dugim cevima. Blokirani su svi izlazi iz grada, a policija pretresa sva vozila. Policija je napravila lijevke u više ulica.

Banjalučki istraživački novinar Slobodan Vasković na svom blogu piše da se ubistvo desilo kod „Nestro“ pumpe, svega 200 metara od dvorane „Borik“ u kojoj je bilo organizovano gledanje utakmice Srbija-Švajcarska, tako da je potpuno nejasno kako je ubica mogao tako lako da nestane, a dvoranu je moralo da obezbeđuje veliki broj pripadnika policije, jer su gledanju utakmice prisustvovali i takozvani visoki zvaničnici.

Na snimku koji se kao požar proširio društvenim mrežama vidi se neverovatna svirepost ubice koji hladnokrvno sa sedam ili osam uboda nožem oduzima život A.B, piše Vasković.

Pre toga A.B. pretrčava ulicu, a ubica za njim, da bi se A.B., nedugo potom, spotakao i pao na leđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari