Fon Kramon pozvala građane CG da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidate GP URA 1Foto: Beta/European Parliament/Jan VAN DE VEL/DS

Crna Gora je veoma dugo bila zarobljena od strane Demokratske partije socijalista (DPS) i njenog korumpiranog i nacionalističkog režima, poručila je evroposlanica i Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon i pozvala građane Mojkovca i Cetinja da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidate GP URA Dritana Abazovića.

„Vreme je da građani Crne Gore još jednom potvrde da je mesto DPS u istoriji i pred sudom“, napisla je Fon Kramon na Tviteru.

Ona je u video poruci naglasila da bi ljudi „koji žele napredak Crne Gore trebalo da izađu i glasaju za URA, Dritana Abazovića i njegove kandidate“.

Fon Kramon je navela da su Abazović i URA „budućnost“ i da im Evropska unija „zaista veruje“ kao kredibilnom i snažnom partneru.

„Može Crna Gora, mogu Cetinje i Mojkovac“, poručila je ona na srpskom.

Lokalni izbori u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju zakazani su za nedelju, 5. decembar. U sve tri opštine sada je na vlasti DPS predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.