Stanivuković: Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku 1 foto wikipedia

Gradonačelnik Banjaluke i član Predsedništva Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković zahvalio je potpredsednici PDP Jeleni Trivić na saradnji i naveo da će od nje naučiti da se nikada ni prema kome ne postavi kao Trivić, koja ga je danas optužila za izborni poraz i prikrivenu saradnju sa Miloradom Dodikom.

„Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku“, napisao je Stanivuković na Instagramu.

Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili, a u čast toga ništa manje od najboljeg ne želim da kažem, dodao je Stanivuković.

„Ako bi me politika ikada pokušala naterati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vredno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva“, napisao je gradonačelnik Banjaluke.

Politiku, kao i život prate i pobede i porazi, a naša snaga se meri po tome kako se ponašamo u tim životnim amplitudama.

„Ja ću jedno pokušati – naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji“, zaključio je Stanivuković.

Trivić je ranije danas optužila Stanivukovića za njen izborni poraz na izborima za predsednika Republike Srpske, ustvrdila kako on radi za lidera Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika i ocenila da je Stanivuković dobio podršku za gradonačelničku poziciju da bi menjao model vladanja režime, ali da su „bahati i gramzivi, vrlo brzo on, i ljudi kojima je okružen, pokazali da su gori i od najgoreg dela režima“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.