Rubini: Na pomolu kriza gora nego 2008.

Ostavite komentar

  1. Sada kada je kriza vec na vratima, treba saceka sa kupovinom dobara, kako velikih tako i malih, cene ce zasigurno ici dole, koliko zavisi od krize. A da je dobro nije, evo ovi u francuskoj pozivaju da se povuku novci iz banaka, ako to uradi samo 1/4 stanovnistva eto velikih problema. Kod nas nezavisno krize u svetu, velika je verovatnoca RECESIJE, zbog mnogo faktora, Kosovksa krica, izbori, fijat, hestil,poljoprivreda, smanjena potrosnja, odliv stanovnistva, nestrucna vlada, …… moze se nabrajati do sutra.

    1. Danas je lako proizvesti, tesko je prodati, od fijata, celika, poljoprivrednih proizvoda, do obicnih carapa. Kada nam godisnje nestane 100.000 stanovnika a svaki nek potrosi godisnje samo 3.000 e. to je 300.000.000 eura i za vecu ekonomiju bi to bio problem a ne za Srbiju. Pogledajte samo na sajtove svi prodaju skoro niko ne kupuje., od nekretnina, automobila, pokucstva do hrane. Kriza kuca na vrata, a to znaci samo jedno RECESIJA.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

12. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.