Šta ruski mediji pišu o najavi Vesića da će Srbija uz SAD učestvovati u obnovi Ukrajine?

Ostavite komentar


  1. 411 mlrd je neto cena gradjevinskih radova. Ostatak do 1 triliona je Agent Fee. Ukrajinci su, po ovom pitanju, i više nego dostojan partner srpskim gradjevinskim firmama ali tu postoji jedan problem za koji privredno-ekonomski neobrazovani Vesić ne zna, a to je da Amerikanci nikada, i ni sa kim ne dele svoj profit, tako da će oni ovu razliku pokupiti sami i sigurno je neće deliti sa naivnim Vesićem.

  2. Mozda bi Vesić mogao pravilno da postavi granitne kocke u Ukrajini jer valjda sad ima iskustva nakon postavljanja na Trgu Republike.

  3. Kinezi nam prave puteve, mostove i tunele, još samo decu da nam prave, a mi ćemo tako tigrasto moćni da gradimo u Ukrajini. Leb te!

  4. Које компаније, па Србија нема компаније ни за обннову своје државе?

  5. A lepo bogami…a one kocke u centru Beograda kod Narodnog pozorista koje su postavljene pre neku godinu propadaju. Uzas…eto vam ga Vesic i zadrzite tamo lopova…

  6. Pa mi ne mozemo sa nadjemo radnu snagu za nas a kamoli da idemo u Ukrajinu, jesino ako je gosp Vesic mislio da radi sa indijcima,turcima…..itd…

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.