SNP: Proterivanje ambasadora Srbije iz Crne Gore anticivilizacijski stav 1Foto: Pixabay/ comrade_petruha

Odluka crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova i ministra Srđana Darmanovića da protera ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića je „poslednji u nizu antisrpskih i anticivilizacijskih stavova odlazećeg režima“, saopštila je u subotu uveče Socijalistička narodna partija (SNP).

Ta odluka je pokazatelj „slabašne moći“ Darmanovića, njegovog resora i kompletne odlazeće vlade.

Takva odluka pokazuje da odlazeća vlada s pravom završava na margini političkih zbivanja, ocenila je SNP. Prema oceni te partije „ovo je još jedan pokušaj odlazeće vlasti da zavadi narod Crne Gore i Srbije, izražavajući navodnu zabrinutost za suverenitet Crne Gore“.

Niti je Crna Gora njihova, niti će je oni braniti od svog naroda, jer su svih ovih decenija vlasti, imali priliku da pokažu svoj patriotizam prema njoj, ističe SNP. „Sistem podela kojim su vladali odlazi na smetlište istorije, a Darmanovićev potez će se pamtiti kao antidemokratski i antidiplomatski“, smatra SNP.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “SNP: Proterivanje ambasadora Srbije iz Crne Gore anticivilizacijski stav”

  1. Da, ali je proterivanje Crnogorskog ambasadora civilizacijski cin. Trebalo je proterati sve Crnogorce iz Srbije u CG. Prema onoj sto za jednoga.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.