U kafiću kod Knina pretučeni gosti koji su gledali utakmicu Crvene zvezde 1Ilustracija Foto: Pixabay / geralt

U Biskupiji kraj Knina 21. avgusta se dogodio incident. Okupljeni gosti kafića gledali su utakmicu Crvene zvezde i Young Boysa, kad je 15 maskiranih osoba upalo i napalo goste, među kojima je bilo žena i dece.

Kako javlja Feral news, povređeno je pet osoba koje su prevezene u bolnicu u Kninu. Među povređenima je i vlasnik kafića te njegova supruga i jedno devetogodišnje dete.

Policija traga za napadačima, pretpostavlja se da osobe nisu s područja Knina i okoline.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “U kafiću kod Knina pretučeni gosti koji su gledali utakmicu Crvene zvezde”

  1. To su evropske vrednosti dok traje lov na Srbe u Hrvatskoj to će sutra i sa Srbima na kosovo čim Srbija prizna Kosovo a onda Vojvodina,preko noći Srbi u Vojvodini postaće Srbi a ekipa sa zapada već spremna da posle Kosova odpočne bitku.

    • Malo pismenosti ne bi smetalo.Ostavite se vise tog Kosova,dosadili i Bogu i ljudima.To je nezavisna drzava,i to je to.Kome ne odgovara na Kosovu,neka ga napusti.I da ne ocekuje da sve u Srbiji dobije „na tanjiru“ ko „devedesetih“,dosta je.

      • @Tomislav Mihajlovic

        Komentar ti je polupismen i ti drzis nekome predavanje o pismenosti? A sto se tice Kosova, onaj ko bi da se igra drzave neka se preseli u maticnu Albaniju. Siroko vam polje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.