(VIDEO) Emotivna poruka Zelenskog sunarodnicima: Rusi imaju rakete i artiljeriju, a nemaju ono što mi imamo 1Foto: EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski poslao je sinoć veoma emotivnu motivacionu poruku svojim sunarodnicima. On je govorio o predstojećoj zimi, koja je tek počela, i poteškoćama sa kojima su Ukrajinci počeli da se suočavaju. On je naglasio da zimu, koja je tek počela, ne treba prihvatiti kao ispit, već kao vreme koje će Ukrajinu približiti njenom […]

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski poslao je sinoć veoma emotivnu motivacionu poruku svojim sunarodnicima. On je govorio o predstojećoj zimi, koja je tek počela, i poteškoćama sa kojima su Ukrajinci počeli da se suočavaju.

On je naglasio da zimu, koja je tek počela, ne treba prihvatiti kao ispit, već kao vreme koje će Ukrajinu približiti njenom konačnom cilju, a to je pobeda nad Rusijom.

– Neprijatelj se zaista nada da će iskoristiti zimu protiv nas: da zima i nevolje postanu deo njegovog terora. Moramo učiniti sve da preživimo ovu zimu, ma koliko bila teška, rekao je Zelenski.

On je dodao da svi u Ukrajini moraju postati jedno, zajednička tačka nepobedivosti i da u tome moraju da učestvuju svi, državni aparat, privreda i svi stanovnici.

– Rusija ima rakete i artiljeriju. Ali imamo nešto što okupator nema i nikada neće imati: mi čuvamo svoj dom i to nam daje najveću moguću motivaciju, poručio je Zelenski sunarodnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari