Za nepoštovanje grba, zastave i himne Crne Gore kazne do 20.000 evra

Šta predviđa novi Zakon o državnim simbolima i Danu državnosti

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Jbš ti grb, zastavu, himnu i državu koja drakonskim kaznama stiče sebi poštovanje. Nema se tu šta poštovati nakon ovakvog zakona, zaista.

  2. U Srbiji možeš biti kažnjen i ako ističeš zastavu svoje države, a pogrešiš!! Jedna ima grb pa čovek pomisli da smo monarhija, jedna trobojna pa pomisliš da je ruska okrenuta naopako i još jedna za preCednika da samo on njome maše kad ide u posete opljačkanom narodu! E zato je čak i Crna Gora sto milja ispred nas!

  3. Davno je trebalo ovaj zakon usvojiti jedna je zastava i himna a ne mahati sa drugim zastavama i ustajati na himnu prvo treba poslanike kazniti i prema svim ostalim živela Crna Gora

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.