Foto: Samsung Galaxy Tab S4

Uz Samsung DeX, dugotrajniju bateriju i unapređeni S Pen, Samsung Galaxy Tab S4 vam olakšava produktivnost i omogućava da se uživite u zabavne sadržaje – bilo kad i bilo gde

Samsung Galaxy Tab S4 novi je Android 2-u-1 tablet, dizajniran tako da doprinosi boljoj produktivnost u bilo kojoj situaciji, bez obzira na to da li ste u kancelariji, kod kuće ili u pokretu. Ovaj tablet donosi iskustvo korišćenja koje vam omogućava da radite pametnije, bez napora, obezbeđujući vrhunsku produktivnost i mobilne funkcije pomoću kojih možete da radite na najvišem operativnom nivou. U kombinaciji sa prefinjenim modernim dizajnom ekrana sa unapređenim funkcijama i četiri zvučnika koji omogućavaju uživanje u zabavnim sadržajima, Samsung Galaxy Tab S4 je savršen uređaj za sve one kojima je potreban prenosiv uređaj poput tableta i sposoban poput PC računara.

U Samsungu verujemo da inovacije obogaćuju naše živote”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. “Od samog početka fokus nam je na proizvodima koji potrošačima pomažu da urade više, kroz unapređene performanse i poboljšanu prenosivost, dok istovremeno savršeno funkcionišu unutar svog ekosistema povezanih uređaja. Uzbuđeni smo što možemo da predstavimo Galaxy Tab S4 sa svim karakteristikama koje će korisnicima omogućiti maksimalno uživanje i zabavu”.

Produktivnost uz Samsung DeX i S Pen

Kroz Galaxy Tab S4, Samsung prvi put donosi DeX na tabletu. Samsung DeX na uređaju Galaxy Tab S4 transformiše korisnički interfejs tako da možete da radite više stvari istovremeno – kao što biste to činili na računaru, bez potrebe za dodatnom opremom. Sa Samsung DeX-om, možete da otvorite više aplikacija koje su nalik onima za PC – uključujući i aplikacije za Android i Microsoft Office – direktno na svom Galaxy Tab S4. Istovremeno, imate mogućnost da podešavate dimenzije prozora, da sadržaj prevlačite i puštate (drag&drop) između različitih aplikacija i da koristite prečice i komande na tastaturi. Uz uređaj Galaxy Tab S4, Samsung DeX je sada kompatibilan sa HDMI adapterima, što znači da tablet sada može da se koristi kao potpuno funkcionalan drugi ekran. Sada je lakše raditi na više zadataka istovremeno, sarađivati na izradi dokumenata sa kolegama i unositi izmene u dokumente u stvarnom vremenu.

Galaxy Tab S4 takođe dolazi sa unapređenom S Pen olovkom koja je uključena u fabričko pakovanje. Prvi put predstavljena sa pametnim telefonom Galaxy Note, Samsungova S Pen olovka leži u ruci isto kao tradicionalna olovka i donosi prirodniji osećaj pri pisanju i crtanju. 1 Uz produktivnost, S Pen je odlična alatka za kreativno izražavanje. Korisnici mogu da skiciraju, prave beleške, kreću se kroz menije, prevode, organizuju svoje beleške u Samsung Notes, kao i da šalju personalizovane poruke preko aplikacije Samsung Live Message.

Uz Samsungovu bezbednosnu funkciju Samsung Knox, čiji standard odgovara standardima bezbednosnih službi, a koja je ugrađena u svaki element, od samog čipa nadalje, preduzeća mogu da obezbede zaštitu svojih poverljivih informacija na više nivoa ovog uređaja, te da korisnički interfejs za zaposlene u potpunosti prilagode potrebama svog poslovanja. Poslovni korisnici mogu dalje da unaprede svoje iskustvo rada na ovom računaru kao na PC računaru pomoću tastature u obliku futrole (Book Cover Keyboard) koja se prodaje odvojeno, a koja je unapređena tako da sada donosi unapređeno iskustvo neometanog kucanja. Rad u pokretu sada je još lakši sa laganim Tab S4 uređajem i njegovom baterijom od 7.300 mAh koja se brzo puni a donosi i do 16 časova reprodukcije video materijala. 2

Ekran za svaki posao – ili razonodu

Uz Galaxy Tab S4, korisnici mogu još više da se užive u zabavne sadržaje koje mogu da ponesu svuda sa sobom. Galaxy Tab S4 ima Super AMOLED (sAMOLED) ekran od 10,5 inča koji se odlikuje odnosom od 16:10, rezolucijom od 2560×1600 i gustinom prikaza ekrana od 287 tačaka po kvadratnom inču, što donosi živopisne, realistične slike sa jasnim detaljima. Zajedno sa četiri zvučnika sa AKG tjunovanjem i podrškom za Dolby Atmos Surround, Galaxy Tab S4 vas stavlja u samu žižu akcije i omogućava vam da se u potpunosti uživite u film koji gledate.

Unapređeno povezivanje vam olakšava život

Galaxy Tab S4 sadrži nove i poboljšane mogućnosti dizajnirane za upravljanje svim povezanim uređajima, bez ometanja vašeg načina života. Samsung Flow omogućava korisnicima da lako upravljaju svim svojim uređajima tako što ih povezuje i automatski prenosi aktivnosti, zadatke i obaveštenja. SmartThings na Galaxy Tab S4 uređaju olakšava praćenje i kontrolu pametnog doma i drugih uređaja povezanih na internet stvari (IoT), direktno sa tableta. Upravljanje i koordinacija dnevnim obavezama sada je lakša uz Galaxy Tab S4 – uključite svetla pomoću aplikacije SmartThings, proverite kakvo je vreme i šta vam je na rasporedu u kalendaru pomoću aplikacije Daily Board, dok ujutru odgovarate na najvažniju elektronsku poštu pomoću aplikacije Samsung Flow.

Samsung Galaxy Tab S4 Specifikacije

 

Ekran

10.5” WQXGA (2560×1600) sAMOLED

Čipset

Qualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2,35GHz + 1,9GHz)

Podrška za LTE

LTE Cat.16 CA

Memorija

4GB + 64GB / 256GB, microSD do 400GB

Kamera

13MP AF + 8.0MP, blic

Portovi

USB3.1 (tip C), POGO

Senzori

Akcelerometar, kompas, žiroskop, RGB, skener očne dužice, Halov senzor

Bežično povezivanje

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE: 4X4 MIMO / Wi-Fi: MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0

GPS

GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO

Dimenzije, težina

249,3 x 164,3 x 7,1mm

482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)

Kapacitet baterije

7,300mAh, brzo punjenje

OS/Upgrade

Android 8.1

Video

Snimanje: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Reprodukcija: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps

 

1Dostupnost funkcija varira u zavisnosti od regiona

2Trajanje baterije može da varira u zavisnosti od upotrebe i podešavanja. Ovi rezultati su na osnovu testiranja u laboratoriji.

*Sve funkcionalnosti, funkcije, specifikacije i druge informacije o proizvodu iznete u ovom dokumentu, uključujući, ali se ne ograničavajući na, dobrobiti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i sposobnosti proizvoda podležu promenama bez prethodnog obaveštenja.

Foto: Samsung Galaxy Tab A 10.5’’

Pogodan za celu porodicu: Samsung predstavlja Galaxy Tab A 10.5

Uređaj opremljen novim, zabavnim funkcijama, visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni

Kompanija Samsung predstavila je Samsung Galaxy Tab A 10.5’’, novi tablet osmišljen da omogući zabavu čitavoj porodici, kod kuće i u pokretu.

Opremljen novim zabavnim opcijama, pogodnim za porodičnu upotrebu i unapređenim audio i vizuelnim karakteristikama, Galaxy Tab A 10.5’’ je idealan za uživanje u omiljenim filmovima ili serijama, kod kuće ili van nje. Uz dodatne funkcije povezivanja, kao što je Samsungova SmartThings platforma, upravljanje domom postaje lakše, gde god se nalazili.

Ponosni smo što možemo da najavimo najnoviji Galaxy Tab A 10.5’’, koji donosi Samsungov inovativni dizajn u jednom uređaju idealnom za celu porodicu”, rekao je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. “Osveženog dizajna, sa unapređenim roditeljskim kontrolama i novim mogućnostima povezivanja unutar doma, Galaxy Tab A 10.5’’ je idealan za moderno domaćinstvo.”

Osmišljen za svakog člana porodice, Galaxy Tab A 10.5 nudi uživanje u zabavnim sadržajima, uz funkcije koje će jednostavno koristiti i deca i roditelji, omogućavajući pravo iskustvo porodične zabave. Na ovom uređaju, prijatelji i porodica mogu zajedno da gledaju filmove, igraju igrice, slušaju muziku ili pretražuju sadržaje na ekranu od 10,5 inča, sa razmerom u odnosu 16:10 i tankim okvirima. Četvorostruki (quad) zvučnici ugrađeni su u svaki ugao tableta za autentičan 3D zvuk, uz audio podršku koju pruža Dolby Atmos.

Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ takođe omogućava roditeljima da imaju kontrolu nad sadržajem i vremenom upotrebe, kroz program rada za decu (Kids Mode). Kids Mode je interfejs kompanije Samsung namenjen deci, dizajniran tako da i učenje i uživanje u zabavnim sadržajima budu jednostavni, bezbedni i zabavni. Ovaj program rada ima dečiji pretraživač, funkciju Galaxy za decu (Galaxy for Kids) i osam aplikacija najpoznatijih proizvođača porodičnih zabavnih sadržaja, uključujuči LEGO Batman i Ninjago, namenjenih deci. Roditelji takođe mogu da koriste program rada za više korisnika (Multi User Mode) na uređaju Tab A 10.5’’ kako bi kreirali različite korisničke naloge na istom uređaju. Na taj način, mogu kreirati jedan nalog za sebe, a drugi za decu, kako bi dobili veću funkcionalnost istog tableta.

Upravljanje porodičnim aktivnostima i uređajima u domu nikada nije bilo lakše nego pomoću Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ i njegovih unapređenih funkcija povezivanja. Samsungova stalno uključena oglasna tabla (Always On Daily Board) donosi integrisane svakodnevne informacije u okviru jednostavnog pregleda prikazanog na aplikaciji koja je kućni kontrolni centar. Ovaj pregled obuhvata sat, kalendar, kao i digitalnu biblioteku fotografija. Korisnicima je sada lakše da kontrolišu i okruženje u svom domu, preko svog porodičnog tableta Galaxy Tab A 10.5’’ i njegove SmartThings aplikacije. Kućne uređaje koji su povezani na SmartThings Cloud servis

moguće je sada kontrolisati pomoću jednostavnog dodira dugmeta. Bez obzira na to da li pripremate svoj dom za odlazak na spavanje ili vam je potrebno da podignete unutrašnju temperaturu tokom kišnog dana, pametne kontrole funkcija unutar doma olakšavaju vam kontrolu nad vašim domom, povezanim na internet stvari (IoT).1

Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ Specifikacije proizvoda

 

Ekran

10,5” WUXGA (1920×1200) TFT LCD

Čipset

Qualcomm® Snapdragon™ 450 Octa Core (1,8GHz) (sa osam jezgara)

Podrška za lte

LTE Cat.6

Memorija

3GB + 32GB, microSD do 400GB

Kamera

8MP AF + 5MP sa blicom

Portovi

USB 2.0 (Tip C)

Senzori

Merač ubrzanja, kompas, žiroskop, RGB senzor, Halov senzor

Bežično povezivanje

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 4.2

GPS

GPS + GLONASS + BeiDou

Dimenzije, težina

260,0 x 161,1 x 8,0

529g (Wi-Fi), 534g (LTE)

Kapacitet baterije

7.300mAh

OS/upgrade

Android 8.1

Video

Snimanje: FHD @ 30fps

Reprodukcija: FHD @ 60fps

 

1Dostupnost funkcija varira u zavisnosti od regiona

*Sve funkcionalnosti, funkcije, specifikacije i druge informacije o proizvodu iznete u ovom dokumentu, uključujući, ali se ne ograničavajući na, dobrobiti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i sposobnosti proizvoda podležu promenama bez prethodnog obaveštenja.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd

Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal “Samsung Newsroom”, na adresi http://news.samsung.com ili posetite https://www.samsung.com/rs/.

 

PROMO TEKST