Bakić: Arhitekte da povedu protest zbog uništavanja Beograda

Za izgled Savskog trga u Beogradu zaduženi većinom stranci, sa primetnim uticajem arapskih stručnjaka

Ostavite komentar


  1. Spomenik Aleksandru Makedonskom u Skoplju visok je oko 24 metra.Ovo će biti još veće ruglo.To je visoko kao zgrada od 8 spratova.Idiotizam!

  2. „On je precizirao da će spomenik biti visok 28 metara i da će dominirati trgom, a kako je rekao, tako i treba da izgleda spomenik osnivaču srpske države, podsetivši da se spomenik podiže na predlog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.“…

    Bez komentara.. Crni Beograde, šta ćeš još dočekati..

  3. Glupost. Ne možete vi stvarati veštački novi centar. Biće tamo gde je istorijski socijalno i ekonomski centar. Stara Železnička stanica biće uvek spomenik ratnog urbanizma 90ih od kojeg je tesko osloboditi se više od 20 godina.

  4. Gospodin Bakić je imao idealnu priliku da sa svojim timom ili sam,uradi projektno rešenje i konkuriše kao i svi ostali.Naravno da to nije učinio ali iz samo njemu poznatih razloga.Svakako da je trebao,pa bi svi videli i njegovo rešenja I rekli ovoj vlasti,onaj Bakić je pametan i dade najbolje rešenje, a vi se odlučiste za ono,odvratno,vi ste banda,bagra,nestručni ste….konkurs je bio javan.Gospodine Bakiću imali ste lepu priliku da dovedete pameti struku i stručnjake i da dokažete da ste vi taj stručniji,bolji,a ne oni, ali eto niste,zašto,pa to vi znate bolje od mene.Svi protesti i pljuvanja, a nakon usvajanja projekta i početaka izgradnje su samo zamajavanje naroda,a služi za vaše pljuvanje vlasti i struke koja vas ovde u Srbiji izgleda neće, a zašto,to opet vi bolje znate od mene.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.