Bastać: Vučić u obraćanju na Glavnom odboru SNS-a komandovao napad na mene

Ostavite komentar


  1. Bastac kao i uvek,ne propusta priliku da vredja Predsednika Srbije.Samo ne vidi koliko je jadan,jer je pokazao svoje pogane osobine.

    1. Alo, bre, Monika! Da se i ti slučajno ne prezivaš Botović? Ako je Bastać vređao, a prateći medije mislim da nije vređao toga koga ti svesrdno braniš, on je uvredio JEDNOG ČOVEKA -a taj tvoj koji ti verovatno plaća neku crkavicu da ga i ti kao i bezbroj drugih „sendvičara“ branite, nažalost VREĐA SVAKODNEVNO VIŠE OD 50 ODSTO CELOG SRPSKOG NARODA! Grdi, pljuje, omalovažava, proglašava tih preko 50% ljudi koji ga nisu birali lenjivcima i neznalicama! Sram da vas je i vas botova i njega kao predsednika!

    2. Protiv tog tvog predswednika drugčije i ne može. Srbija od turaka nije videla takvu bitangu na vlasti.

  2. Gospodine Bastać uzalud pokušavate da napravite od komarca magarca.

  3. Gospodine Bastać ,vi ste dolazili na gradilište i prekidali radove,maltretirali radnike i provocirali okupljene građane.

  4. Mnogo ste umislili da ste bitni g.Bastać.Pa Vi ste samo jedan predsednik opštine grada Beograda.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.