Beograd: Novi Zakon će omogućiti 1.000 komunalnih policajaca

Ostavite komentar


  1. Komunalnu policiju uvela nam je prethodna vlast, dobro se sećam najave – da će voditi računa o tome ko prlja oko zgrada, ko narušava čistoću u gradu. Desetak godina kasnije, Beograd je nikad prljaviji i haotičniji, a komunalna policija se pretvorila u paravojnu formaciju koja ima pravo da koristi tejzer, da kažnjava nepropisno parkiranje i putnike bez karte u autobusima, da ubija prodavce lubenica… Komunalna policija je prepuna bahatih i nekulturnih derikoža pozapošljavanih na brzinu preko vladajuće partije, od kojih Beograđani nemaju baš nikakve koristi, već bezbroj šteta. Sada bi ovaj retard hteo da nam navali na budžet još hiljadu botova u uniformi komunalne policije. Idi ti, Vesiću, natrag u tvoje Kraljevo pa tamo radi šta hoćeš, ostavi Beograd na miru.

  2. redovna rubrika „zamenik.odgovara na pitanja“. Mozemo li.pasti.jos nize? Sta je sledece?

  3. Sandra Pantelic ce biti nacelnik komunalne policije kada opozicija preuzme vlast u Beogradu jer je vec jednom nogom u SzS.

  4. uvedi šta god, uradi šta god, kazni koga god! Svako sebi lično gradi!
    Tolika količina, nerazumevanja, limitiranosti i neukosti! Čika Plastika!

  5. Baš zanimljivo!Bolje da primi bar 200 vozača GSB da mu ne bude haos u Beogradu a posle haosa bude promena vlasti i šef i svi generali u Hag pa pod lipu.Milošević je imao malo bolje formacije prekaljene u ratu pa je pukao kao zvečka.I sad je pod zaslužnom lipom.I niko mu ne živi u Srbiji.Ja sam se borio protiv te bande pisao protiv njih pa dobio čak i krivičnu prijavu da sam ih ometaio u vršenju dužnosti.Pisati o tome kako su proterali sve Srpske prodavce iz npr Kneza i šireg centra a Kosovari rade to je ometanje.(igleda da časte).Ali je činjenično stanje.Evo me u carstvujućoj Wieni silom prilika za praznik pa ponovo za Hamburg ovde ne vidiš ni 10% policajaca ko u Srbiji.I red,Mir,nema krađe…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.