JKP „Infostan“ u saradnji sa Jahting klubom „Kej“ tradicionalno nagrađuje redovne platiše besplatnim razgledanjem Beograda sa reka. Pravo na besplatno krstarenje ostvaruju sva domaćinstva koja redovno izmiruju svoje potrošene obaveze, pri čemu svaki korisnik dobija vaučer za četiri osobe.

Besplatna krstarenja Dunavom i Savom odvijaju se radnim danima od 18 do 20 časova, pri čemu je neophodno rezervisati besplatnu plovidbu dan pre krstarenja pozivom na brojeve telefona 064-825-1120 ili 064-825-1170. Ulaznica za besplatno krstarenje je uplatnica objedinjene naplate, na kojoj je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze“.

Pored besplatnog krstarenja, JKP „Infostan“ je redovnim platišama pripremilo i brojne beneficije i popuste na različite sportske, kulturne i druge programe, u znak zahvalosti za uredno plaćanje računa. Podsećamo da Auto-moto savez Srbije daje 20 odsto popusta za kupovinu godišnje Osnovne i Super članske kartice, u Ruzveltovoj 18, radnim danima. Popuste na pozorišne karte redovne platiše mogu da ostvare u „Pozorištu na Terazijama“, UK „Palilula“, „Ateljeu 212“ i Dadov-u. Od sportskih sadržaja, popuste su obezbedili Beogradski vaterpolo klub „Crvena zvezda“, Sportsko društvo „Crvena zvezda“, SC „Novi Beograd“ za plivalište „11. april“ i SRC „Tašmajdan“ za plivalište. Popust na godišnju člansku kartu daje i Biblioteka grada Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari