BusPlus: Suspendovana kontrolorka zbog incidenta na liniji 88, istraga u toku 1Foto: Bojan Cvejić

Kompanija BusPlus saopštila je danas da je u toku istraga incidenta na liniji 88, kod stajališta Arhiv Grada Beograda na Novom Beogradu i da je njihova kontrolorka suspendovana do okončanja utvrđivanja okonosti koje su dovele do tog događaja.

Mediji su prethodno preneli objavu s društvenih mreža jedne putnice, koja tvrdi da ju je kontrolorka na toj stanici više puta udarila aparatom za čitanje karata po glavi, zato što ju je navodno zgazila u javnom prevozu.

„Nakon incidenta koji se juče dogodio na liniji 88 kod stajališta „Arhiv“ na Novom Beogradu, u toku je opsežna istraga nadležnih organa. Verujemo da ćemo imati više detalja o ovom neprijatnom događaju kada svi učesnici budu saslušani i kada sve činjenice budu rasvetljene.Kontrolorka koja je učestvovala u ovom incidentu, neće raditi do konačnog utvrđivanja svih okolnosti koje su rezultovale ovakvim neprijatnim i neprimerenim događajem“, navode u saopštenju.

Iz BusPlus-a su zamolili građane da ne ulaze u konfliktne situacije sa kontrolorima.

„Učinitićemo sve da zaštitimo naše sugrađane, ali i kolege kontrolore kako više ne bi dolazilo do sličnih dešavanja“, ističu iz BusPlusa, koji vrši naplatu gradskog prevoza u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari