CLS: Zašto se ulazi u novi ugovor sa BusPlusom?

Ostavite komentar


  1. Jedno od glavnih predizbornih obećanja SNS-a je bilo ukidanje Bus plus. Eh, kako se sve lako zaboravlja.

    1. Ako to urade onda su isti kao zuta masinerija koja je dovela Bus plus.
      Izgubice dosta glasaca u Beogradu .

  2. Koliko se sećam, naprednjaci su u kampanji za izbore tvrdili čim dođu na vlast (sruše Đilasa) odmah poništiti štetni ugovor za Bus Plus. Ne da nisu poništili nego ga „usavršavaju“. Nema šta, majstori su za pljačkanje države.

  3. Pa valjda je sada jasno da iza APEXa stoje nasi ljudi koji tako izvlace ogroman novac za sebe.

  4. u poslu je učesnik i turska firma. A „neko“ je prošle godine u Turskoj letovao za „siću“ od 60 -80 000 evrića. Biće tu i dodatnih „bonusa“, a treba i ove godine ići na more!!!???

  5. Vrlo dobro se sećam koliko su pre izbora 2012. SNS-ovci agitovali i galamili da se ne plaća BusPlus jer „to ide direktno u džep Đilasu i žutima“.
    U redu, ali ako je onda je išlo „direktno u džep Đilasu i žutima“, kome danas ide „direktno u džep“? Jer koliko znam, „Đilas i žuti“ nisu na vlasti, evo skoro punih devet godina.
    Botovi, očekujem objašnjenje. Vi sve znate, vama ništa ne može da promakne i vrlo ste dobro obavešteni. Zato mora da imate objašnjenje i za ovo. Da čujem!

    1. ЗАШТО СЕ И ДАН ДАНАС ДОПУНА ПЛАЋА „КЕШОМ“-ГОТОВИНОМ,А НЕ МОЖЕ ЧЕКОМ И КАРТИЦОМ ???

  6. Zašto se ulazi u pregoovore sa pljačkašima iz Bus Plusa? Pa tu je odgovor bar lak. Da bi Ali Baba (Vesić!) i njegovih najmanje 40 razbonika maznulo debele provizije!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.