Da li je novogodišnja rasveta bezbedna?

Ostavite komentar


  1. Pih sad se i za to hvatate! Dešava se da se obruše fasade zgrada, a zašto onda niko n epita da ji je uopše bezbedno igde, išta?

    1. Pih, fasada su s

      Pih, fasade su stare i po nekoliko stotina godina, a rasveta je nova i skupa.
      +++——————-

    2. Obrušavale se i fasade draga Milena Botović. I to skoro. Poginuše nedužni ljudi. I to na mestu gde je suspendovan Zakon Republike Srbije, tako da odgovornih nema. Obrušio se i helikopter, sa katastrofalnim posledicama. Obrušio se i potporni zid u Grdeličkoj klisuri, bez žrtava na sreću. Sve se ovo dešava zbog bahatosti ove vlasti, a naročito nestručnosti i nepoštovanja struke. Tako da, u pravu ste. Šta je u odnosu na sve pomenuto par lampiona koji padnu. Mizerija.

    3. Milena Jankovic:Pa upravo se radi na tome da se fasade popreve kako ne bi ugrozavale bezbednost građana.Na žalost to nije radila bivša vlast, pa sada imamo veliko broj ruiniranih zgrada.

  2. Nemojte praviti pompeju od necega gde price nema. Dizete frku i stvarate strah u javnosti i to radite namerno i sistematski iz politickih razloga. Sramota.

    1. @Dobrivoje vidi sa ovim tvojima iz rukovodstva tima da ti uplate neku vecernju skolu, napravio si pravu pompeju sa svojim komentarom.

  3. Kvarovi se dešavaju a Beograd ipak izgleda lepše nego ikada. Tako da po meni ovo je pravljenje slona od miša…

  4. Zašto bi novogodišnja rasveta nekom smetala, pa da bi je oklonio. Pa valjda nam je svima stalo da imamo grad što lepši.

  5. Naravno da se mora misliti na bezbednost građana i verujem da će sva novogodišnja rasveta biti stabilna i funkcionisati kako treba na radost svih Beograđana.

  6. A dal je bila i do sada,uvek se dešavaju takve stvari svugde u svetu al naravno za sve je kriv Vučić.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.