Foto konkurs TOB-a za najlepše fotografije prestonice u maju 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Turistička organizacija Beograda (TOB) organizuje nagradni foto konkurs ,,Beograd kroz objektiv“ za najlepše fotografije prestonice u maju na kome mogu učestvovati svi koji od 1. do 31. maja pošalju fotografiju omiljenog mesta, pejzaža ili lokaliteta inspirisani atmosferom grada, poseta znamenitostima, omiljenih kutaka, panorama ili šetnji.

Po završetku konkursa, 30 odabranih fotografija biće izloženo na jednoj od atraktivnih lokacija u Beogradu, na izložbi koja će dodatno promovisati ambijent, atmosferu i lepotu našeg grada, arhitekturu, spomenike ili pak detalje ovekovečene kroz objektiv fotoaparata, saopštio je danas TOB.

Autore pobedničkih fotografija očekuju vredne nagrade među kojima su vikend za dve osobe, vaučeri u beogradskim hotelima i spa centrima, različiti turistički obilasci i programi, poklon paketi, kursevi fotografije, let helikopterom i brojne druge nagrade.

Propozicije, uslovi učešća i više informacija o foto konkursu dostupno je na sajtu Turističke organizacije Beograda na linku: https://tob.rs/rs/news/nagradni-foto-konkurs-beograd-kroz-objektiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari