I večeras zaprašivanje komaraca na Adi Ciganliji, Adi Međici, Makišu, u Zemunu, Batajnici 1Foto: Beoinfo

Gradska čistoća najavila je da će večeras nastavlti sa suzbijanjem komaraca uređajima sa zemlje u pojedinim delovima Beograda, ukoliko vremenski uslovi budu odgovarajući.

Akcija će biti izvedena od 19.30 do ponoći i to na nasipu od Bloka 45 ka Ostružničkom mostu, Surčinskom polju uz kanal Galovica, Vinogradskoj, Adi Ciganliji, Makišu, i Adi Međici.

Zaprašivanje komaraca biće organizovano i u Zemun polju, Batajnici 1, 2, 3 i 4, naselju Ekonomija, Šangaju, Busiju, Dobanovcima 1 i 2, i Ugrinovcima 1 i 2.

Apeluje se da građani omoguće ekipama nesmetan rad i da pčelari zaštite pčele.

Preparat koji se koristi registrovan je od Ministarstava za zaštitu životne sredine i upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “I večeras zaprašivanje komaraca na Adi Ciganliji, Adi Međici, Makišu, u Zemunu, Batajnici”

  1. Ovo zaprasivanje iz automobila nesluzi nicemu, nema nikakvog efekta, samo se dzabe trose ti pesticidi ili kako se to vec zove! Vesicu, glup si koliko si tezak!

  2. jedno secanje iz mog detinstva iz 80 tih godina proslog veka, iz letnjeg doba na moru, u ono vreme su zaprasivali komarce isto tako jednim vozilom, medjutim u ono vreme to vozilo kad je prolazilo u vasem kraju, to zaprasilo tako mnogo kolicinski, da ste vi bili jedno vreme, bukvalno u belom dimu, naravno sa odredjenim, jakim mirisem. to je onda bilo zaprasivanje komaraca a ovo, sa ovim vozilom sa ove dve cevi pozadi, je nista. kao sto predhodni komentator rece, nesluzi nicemu!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.