U Bulevaru despota Stefana 68 C na devetom spratu, juče u 14.30 izbio je požar. Prilikom požara izgoreo je ceo stan kao i deo susednog stana. Na sreću nije bilo povređenih jer se u stanovima niko nije nalazio. Ipak, pričinjena je velika materijalna šteta.

Vatrogasci su nakon četiri minuta od dojave stigli na lice mesta. U gašenju požara učestvovalo je 11 vozila sa 37 vatrogasaca. Međutim, intervenciju je otežao je ulazak u stan, jer su vrata bila blindirana. Da bi mogli da uđu vatrogasci su specijalnom testerom isekli vrata. Prilikom gašenja povređen je jedan vatrogasac, koji je dobio lakše opekotine ušiju. On je prebačen na Urgentni centar, gde su povrede sanirane i pušten je kući. Gašenje požara trajalo je sat i po vremena. Uzrok požara još uvek nije poznat.

 

Izbegnuta tragedija u Pančevu

Veća materijalna šteta pričinjena je u požaru kuće u centru Pančeva, ali povređenih nije bilo, izjavio je komandant bataljona vatrogasne brigade Nedeljko Gagić. „U trenutku požara u kući su spavale dve devojčice, ali je njihova majka uspela na vreme da ih iznese iz kuće, tako da je sprečena tragedija“, dodao je Gagić. Beta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari