Izmene radnog vremena za Božić 1

Radno vreme pošta na Badnje veče biće skraćeno, te će šalteri raditi do 17 časova u poštama koje inače imaju celodnevno radno vreme.

 Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošte na graničnim prelazima radiće bez prestanka i danas i sutra na Božić.

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade 24 časa, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6.00 do 20.00 časova.

Tokom božićnih praznika svi objekti kompanije Delez Srbija (Maxi, Shop &Go i Tempo) imaće prilagođeno radno vreme. To znači da će Maksi supermarketi, prodavnice Shop & Go i Tempo hipermarketi raditi do 18 časova za Badnje veče, a u nedelju neće raditi.
„Metro“ distributivni centri će danas biti zatvoreni u 18.00, na Božić neće raditi, a 8. januara će biti otvoreni od 6.00.

Zelene pijace će danas raditi uobičajeno od 6.00 do 19.00 sati, a na Božić neće raditi, navedeno je u saopštenju JKP „Gradske pijace“. Jedino će pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“ 7. januara raditi skraćeno od 6.00 do 13.00 sati. Garaža na pijaci „Zeleni venac“ neće raditi u nedelju, a ostalim danima će raditi po redovnom radnom vremenu.
Iz preduzeća „Veletržnice Beograd“ saopšteno je da će to preduzeće tokom božićnih praznika raditi neprekidno, od 00 do 24 časa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari