Klizalište na Trgu Nikole Pašića 1Foto: Cebef

U Beograd je otvoreno jedno od najomiljenijih zimskih mesta najmlađih Beograđana – klizalište na Trgu Nikole Pašića. Klizalište je besplatno i biće dostupno Beograđanima i njihovim gostima do 31. januara.

Klizalište na Trgu Nikole Pašića će raditi svakodnevno do februara, sa dnevnim umetničkim programima, sportskim događajima i nastupima muzičkih bendova i di-džej-eva.

od manifestacija koje očekuju posetioci su nastup Cice Mice klovnice, muzičkih bendova, revija kostima i bal na ledu klizačkog kluba “Helena Pajović”, “Žabac poklonijada” i igre bez granica; nastupi DJ-jeva, maskenbal na ledu.

Pored toga, biće organizovani hokejaški turniri naših budućih asova u ovom atraktivnom zimskom sportu. U okviru programa su planirane i humanitarne akcije gde će stanovnici Beograda pokazati svoju posvećenost dobrim delima.

Ulaz će biti besplatan, a iznajmljivanje klizaljki omogućeno je na klizalištu po simboličnoj ceni do 100 dinara. Za one koji čine svoje prve korake na ledu biće organizovana i besplatna školica klizanja, čiji će polaznici na kraju dobiti i diplome.

Kraj manifestacije „Beogradska zima“ je planiran za 1. februar kada će na Trgu otvorenog srca i klizalištu na Trgu Nikole Pašića biti svečano zatvorena manifestacija uz prigodni program. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari