Kod „Ruskog cara“ postavljen reciklomat, za plastičnu flašu pet dinara

Ostavite komentar


  1. Само кеш бре! Какав црни Бус Плус, телефон… Не будите папани!

    1. Sad ce ‘kontejner’ braca da nagrnu na automate i da doniraju svojima socijalno ugrozenim pare od reciklaze. A kad se obogate doci ce im u komsiluk na Dedinje. Svoj sa svojim na istoj teritoriji. A mi cemo da punimo Bus Plus i telefone, drzava treba odnekud da prikupi parice za onih 30+30 evrica.

  2. Molim da neko proveri da li je gradonačelnik dobro! Sobzirom da sve radi zamenik, da se nešto nije dogodilo čoveku a da mi ne znamo.

    1. Ma dobro je on sigurno. Redovno prima platu a ne mora da se blamira ko zamenik. A i nema tako pametne ideje gde da stuca pare od poreskih obveznika.

      1. Još pre 10 god, Hrvatska je postavila reciklomate za plastiku u celoj Hrvatskoj. Odvojili su za te svrhe 40.000.000 evra, koliko se sećam, i time pokupili 80.000000 bačenih flaša. To je toliko bilo uspelo, da su počeli iz Bosne da im doteravaju kamione flaša za reciklažu. Samo pitam onog gore, zašto smo mi ovde, uvek najgluplji na celoj planeti?

  3. Bolje da su automat stavili na ADU Ciganliju ili neko jezero gde toga ima na tone bar bi narod uzeo neki dinar

  4. За килограм, 22 флаше, откуп је 10 динара. Ово је донирано из буџета. Није се тешко навићи, само поставити контејнере и за стакло провидно и обојено, за конзерве посебно. У Аустрији има 4 контејнера за свако домаћинство, и папир посебно. Ствар достојанства је селектовати отпад, као и не пљувати на улици, не надати кроз прозор аутомобила… У Европским достојанственом уређеним земљама су велике казне, камере свуда и казне се примењују без недодирљивих.

  5. Reciklirao bih plastiku i metal i papir besplatno kad bih imao gde da deponujem takav otpad u kraju. Jedina 3 kontejnera na zvezdari (u koje uzgred građani ubacuju razni otpad) nalaze se u bul. Kralja Aleksandra kod Batutove a to mi je na 2km od kuće.

  6. A vlasnik Globaltela je Pink, odnosno Željko Mitrović… taman čovek pomisli da im je stalo do životne sredine, kad ono…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.