Koncerti za bebe u decembru u Beogradskoj filharmoniji rasprodati za manje od tri sata 1Foto: Screenshot YouTube/Beogradska filharmonija

Koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji održavaju se od 5 do 8. decembra u terminima od 11 i 12.30 u filharmonijskoj Sali (Studentski trg 11). Za najmlađu publiku uzrasta 0-2 godine, orkestar izvodi najlepše valcere zajedno sa mladim dirigentom Vukom Wolkov-Popovićem.

U slavljeničkoj sezoni u kojoj obeležava vek od postojanja orkestra, Beogradska filharmonija je za omiljenu publiku pripremila sasvim nov repertoar.

U dobro poznatoj muzičkoj igraonici u koju se pretvara sala Filharmonije, bebe i njihovi roditelji će uživati u spletu nalepših valcera koje će za njih izvoditi filharmonijski orkestar.

Koncerti za bebe u decembru u Beogradskoj filharmoniji rasprodati za manje od tri sata 2
foto Marko Đoković/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

Već šest sezona za redom koncertići za bebe su najpopularniji progam Beogradske filharmonije za čije ulaznice uvek vlada ogromno interesovanje.

Decembarski ciklus koncerata u potpunosti je bio rasprodat za manje od tri sata, a Filharmonija najavljuje nova druženja sa bebama i njihovim roditeljima, bakama i dekama, od 9 – 12. januara 2024. godine.

Pored toga što uvode decu u svet klasične muzike bukvalno od njihovih prvih dana, ovi koncerti su takođe vid edukacije koju sprovodi Filharmonija dajući šansu dirigentima mlađe generacije da stiču iskustva u radu sa orkestrom.

Ne samo što su omiljeni kod publike, koncerti za bebe su višestruko nagrađivani projekat od strane marketinške struke uz najviša priznanja Beogradskoj filharmoniji za doprinos zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari