Mali: Beograd bez duga

Ostavite komentar


  1. Ova vlast je imala ozbiljan problem kada je preuzela vlast u Beogradu jer je bio prezadužen, a sada čujemo lepe vesti da Beograd ulazi u novu godinu bez dugova. Svaka čast za odgovorno vođenje grada ove vlasti.

  2. Oko milijardu eura investicija za jednu godinu to govori nam da se Beograd razvija kako se decenijama nije razvijao.

  3. Samo je jedasnbot, dragi moji botovi napravio karijeru, mali Nebojša a vi se džabe šlihtate. Grad je zaduženiji nego ikada. ]Kasa prazna, javna preduzeća neplaćaju dobavljače, a Vlada Vam poklonila već treći put 100 miliona jer dobro radi gradska vlast. Najbolje su radili za sebe jer sebe najviše vole. Ovo je najgora i najnestručnija vlast u poslednjih pedeset godina koliko ja pamtim. Džabe se šlihtate, samo ćete da lepite plakate i dobijete po sok i sendvič a pare kod Malog i Vesića i prebega iz DS, DSS i G17plus. Za vas mrvice, mrvice.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.