Miroslav Čučković novi gradski menadžer 1Foto: Beoinfo

Novi gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas predstavlja svoj tim i pomoćnike u Starom dvoru.

Novi gradski menadžer Beograda je Miroslav Čučković, aktuelni predsednik GO Obrenovac. On će biti zadužen za ravnomeran razvoj grada, pišu Večernje novosti.

Aleksandar Savić, pomoćnik gradonačelnika, biće zadužen za komunikaciju sa gradskim opštinama i javnim preduzećima. Savić je ranije bio predsednik opštine Voždovac.

Predrag Lukić biće zadužen za javni prevoz u Beogradu. Sada je direktor saobraćaja u Lasti, gde radi od 2004. godine. Šapić je rekao da je Lukić prošao sve sektore u Lasti i ima veliko iskustvo.

Cvijo Babić radi u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, kao glavni inženjer za vodovodni sistem. On će se baviti komunalnom delatnošću i komunalnim preduzećima, koje su ključne za funkcionisanje grada.

Vesna Vidović izabrana je za zamenicu gradonačelnika. Ona je zadužena za oblast socijalne i dečje zaštite, te za školsko i predškolsko obrazovanje.

Da podsetimo, Čučković je u maju imenovao bivšeg v.d. direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorada Grčića za svog pomoćnika zbog, kako je naveo, zasluga za taj grad dok je bio na čelu EPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari