Moto Deda Mrazovi i ove godine nosili poklone za decu iz Sremčice 1

Moto klub BJBikers je u sklopu humaitarne akcije „Moto Deda Mraz”, dvanaestu godinu za redom, uveselio decu iz doma sa posebnim potrebama u Sremčici. Dan je bio ispunjen smehom i zabavom, kao i poklonima kojima su Deda Mrazovi na motorima obradovali mališane.

Danas su motociklisti iz moto kluba „BJBikers”, zajedno sa svojim kolegama motociklistima koji su se priključili akciji, proveli nezaboravan dan sa decom iz doma u Sremčici. Obučeni u odela Deda Mraza, krenuli su svojim specijalnim sankama na dva točka od gradske Skupštine i tako se pojavili u domu za decu sa posebnim potrebama u Sremčici. Uneli su pravi novogodišnji duh među mališane, koji su svojom radošću i smehom izrazili oduševljenje.

Svako dete iz doma dobilo je paketić zahvaljujući sponzorima i učesnicima ove humanitarne akcije. Paketići donose radost svakom detetu, ali mališanima iz doma je mnogo veću radost donelo druženje sa Deda Mrazovima i dan proveden u igranju, zabavi i smehu. Novogodišnji praznici su period darivanja, a naši Deda Mrazovi na motorima i mališani iz doma u Sremčici su najbolji pokazatelj toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari