N1: Posečena stabla s Košutnjaka prodata, kupac tvrdi da je odbornik SNS

Ostavite komentar


  1. Opština na ovo mora da reaguje, i da kazni sve one koji su sekli zdrava drveća.

  2. Malo je ostalo za krađu pa daj da drpamo i drva. Kad jednog dana odu, sve pohapsiti i srušiti ave. Od Beograda na vodi, fontane pa na dalje. Ostaviti samo vrtiće i bolnice, škole i sl. Ako budu išta od toga napravili

  3. Ma gde on odbornik sns,to su garant istrgovali Djilas,Jeremić i Obradović!!He,he,napredno nema šta.I ono crno ispod noktiju će nam naprednjaci pokupiti.

  4. Ovog tuzioca sto se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, kad SNS ode sa vlasti lustrirati, proveriti poreklo njegove imovine,i na kraju izbaciti sa posla sa zabranom bavljenja bilo koje javne funkcije. Samo na taj način,mislim, možemo dalje u bolju budućnost

    1. Seca suma je po celoj Srbiji. Nemilosrdno se isece sve drvece redom i ogole brda. Vidim svojim ocima ns Avali, Fruskoj Gori, Divcibarama, Valjevskim planinsma, Kopaoniku i tako redom. Nijedna suma nije postedjena. Ljudi, razmislite, da li je to normalno? A posledice po ekologiju? Znaci, posle njih, POTOP. A oni uce ruski, pa ce tamo da zive ko carevi.

  5. Seca suma je po celoj Srbiji. Nemilosrdno se isece sve drvece redom i ogole brda. Vidim svojim ocima ns Avali, Fruskoj Gori, Divcibarama, Valjevskim planinsma, Kopaoniku i tako redom. Nijedna suma nije postedjena. Ljudi, razmislite, da li je to normalno? A posledice po ekologiju? Znaci, posle njih, POTOP. A oni uce ruski, pa ce tamo da zive ko carevi.

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.