Mediji: Opljačkana menjačnica na Novom Beogradu, traga se za maskiranim osobama koje su pucale u staklo 1Foto: Shutterstock/Daniel Tadevosyan

U Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu oko 19 časova opljačkana je menjačnica, a policija traga za pljačkašima, potvrđeno je RTS-u.

 

 

Beogradska policija sprovodi operaciju „Vihor 2“, nakon što je na Novom Beogradu došlo do pljačke jedne menjačnice, prenosi Tanjug.

Kako navode, dve maskirane osobe pucale su u neprobojno staklo menjačnice, a zatim ga razbile macolom.

 

 

Oko 20 časova pripadnici MUP Srbije zaustavili su saobraćaj na beogradskom mostu Gazela, u smeru ka starom delu prestonice, piše Nova.rs.

Policajci su blokirali most Gazela u smeru od Novog Beograda ka centru grada, a storene su ogromne kolone automobila.

Prema rečima čitalaca Nova.rs most su blokirale jake policijske snage, ali nije poznato šta je u pitanju.

Prema pisanju tabloida pokrenuta je policijska akcija Vihor 2 zbog potrage za dva napadača na manjačnicu na Novom Beogradu koji su, prema nezvaničnim saznanjima oko 18 i 45 sati maskirani šalovima i kapama upali u menjačnicu u Bulevaru Zorana Đinđića.

Navodno su, navode tabloidi, pucali iz pištolja u neprobojno staklo, a potom ga razbili macolama. Zatim su ušli i uzeli novac. Nema povređenih.

Kako javljaju čitaoci N1, na Gazeli je gužva, u smeru ka centru grada. Pretpostavlja se zbog intervencije policije u ovom slučaju.

Nova.rs javlja da je blokiran i Most na Adi.

MUP se do sada nije oglasio zvaničnim saopštenjem.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari