Novinar Danasa nepoželjan na događajima gradske vlasti

Ostavite komentar


  1. Samo da pohvalim novinare I redakciju Danasa zbog novinarske hrabrosti. Za one koji ne znaju, samo je Danas preneo celu vest o Krikovom intervjuu sa g-djom Mali. Docice dan kada ce se sve redakcije stideti svojih postupaka ali vi ste osvetlali obraz. U ime svih citalaca hvala I Drazi I celoj ekipi!

  2. Danas cita 100 000-200 000 ljudi, Pink gleda 5 000 000 ljudi. Zato ce Vucic vladati jos 5 godina.

  3. Bas mi je tesko sto zivim u Americi.U gradu gde zivim za godinu se izgradi vise nego u Srbiji, a nigde ni kamen temeljca ni svecanog rezanja vrpce.Tomi toliko fali da moram hitno u Srbiju.Dzabe su mi svi semafori, molovi, rampe, biblioteke, autoputevi, parkovi, gde provodim vreme, kad ne znam ni ko je guverner, gradonacelnik ili bilo ko ko se gura da zakupa kamen ili presece vrpcu.

  4. Gradjani, naše je pravo da znamo sve i da budemo istinito i objektivno iformisani! To je naše, to pravo ne damo, a političare koji nam to pravo uskraćuju, njih pamtimo a po nešto i zapisujemo da bi smo znali koga da biramo! Podrška Danasu i novinarima.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.