Novogodišnji vašar u "Kluzu" od 24. do 31. decembra, evo šta vas sve očekuje 1Foto: Opština Zvezdara

Tradicionalno, poslednjih osam dana u godini, u dvorištu bivše fabrike „Kluz”, Mite Ružića 8, realizuje se Vašar i zabava za pamćenje. Od ove godine, kako najavljuju iz opštine Zvezdara, prvi put biće organizovan i Novogodišnji vašar koji će biti održan od 24. do 31. decembra od 17 do 22 časa.

Stanovnici Beograda, a posebno žitelji Zvezdare, uživaće u raznovrsnom programu koji će se održavati u otvorenom i zatvorenom prostoru. Organizatori su uz pomoć Gradske opštine Zvezdara osmislili program Novogodišnjeg vašara koji je prilagođen različitim uzrastima i interesovanjima.

Mališani će uživati u dečijim predstavama, kreativnim radionicama, slikanju sa Deda Mrazom i velikom broju novogodišnjih đakonija.

Nešto stariji, moći će da se zagreju uz kuvano vino ili rakiju, oprobaju se uraznim igrama i uživaju u raznovrsnom muzičkom programu, ali i da kupe unikatne novogodišnje poklone.

Novogodišnji vašar u "Kluzu" od 24. do 31. decembra, evo šta vas sve očekuje 2
Foto: Opština Zvezdara

„Na Vašaru će učestvovati više od 150 izlagača sa odličnom i raznovrstnom ponudom. Među učesnicima Vašara u „Kluzu” su i Volonterski servis Zvezdare i Udruženje MNRO Zvezdare čije kreativne radionice će, uz pomoć veštih volontera, u subotu 24.decembra od 16 do 18 časova, biti prilika za kreativnost i osvajanje veštine izrade čestitki i raznih novogodišnjih ukrasa. Sve što naprave na radionicama, učesnici svih generacija, će moći da ponesu kući kao poklon i uspomenu sa Vašara“, navodi se na sajtu opštine Zvezdara.

Novogodišnji vašar u "Kluzu" od 24. do 31. decembra, evo šta vas sve očekuje 3

Kako dodaju, u saradnji sa humanitarnom organizacijom „Humanist”, biće organizovano pregršt humanitarnih akcija, a jedna od njih je i ispijanje čaja sa poznatim ličnostima Srbije.

Za 29. decembar zakazano je simbolično puštanje lampiona sa novogodišnjim željama.

Sve informacije u vezi sa Novogodišnjim vašarom, zainteresovani mogu ispratiti na Instagram profilu Svaštara Concept Bar.

Ulaz na vašar je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari