Potrošači u opštinama Stari grad i Palilula biće bez vode u četvrtak, 17. avgusta od osam do 22 sata 1Foto: Pixabay/balouriarajesh

Preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija saopštilo je danas da će u četvrtak, 17. avgusta od osam do 22 sata bez vode biti potrošači u opštinama Stari grad i Palilula.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će ostati potrošači u Poenkareovoj ulici, od Cvijićeve do Despota Stefana, Cvijićevoj, od Despota Stefana do Poenkareove, Dunavskoj, Knežopoljskoj, Šajkaškoj, Bogdana Tirnanića, Porečkoj i u Ulici Jovana Avakumovića.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u opštinama Čukarica i Rakovica, od četvrtka, 17. avgusta u 20 sati do petka, 18. avgusta u 8:00 vodu neće imati ni potrošači u naseljima Cerak, Vidikovac i Labudovo brdo i ulicama Kneza Višeslava, Luke Vojvodića, Pilota Mihaila Petrovića i Slavka Rodića.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne sa vodom za piće, a iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari