Profesor Ignjatović: Izgradnja naselja na Makišu ostaviće Beograd bez vode za piće

Ostavite komentar


  1. Pa izvucite cevi I pupe tako da moze da se pravi I da se koristi voda, ponasatese ko Rusi I jugosloveni, nista je moguce povama, kako zapad napravi sve, Srbi bez maste. Zrenjanin je nesposobni da izvlaci vodu, gologuzani strucnjaci, odakle vama rec strucnjak, to nepostoji u Srbiji, citaju sa google I to je strucnjak.

  2. Rasprave i rasprave, diskusije i diskusije ali na njima nevažnim mestima. U novinama koje kupuje samo deo ( pametni ) na TV koji se vidi samo preko SBB i nastavak svega oni urade onako kako zamisle i hoće a reakcije mase nema. To je Srbija u doba vladavine Kromanjonaca sa Neandertalskim glasačima. Rasa humanoida sa mozgom sve više izumire.

  3. Pa upravo i jeste cilj da se flaširana voda sve više kupuje, a ukus prave i zdrave vode samo u sećanju.

  4. Vlast koja nema znanje ali poseduju patološku pohlepu napala je i reni bunare pored reke Save, odakle se Beograd i okolna naselja snabdevaju pijačom vodom, kao i nasip koji je napravljen kada smo imali državu SFRJ, kojim je zaštićen Novi Beograd od potopa! Ne samo što su oni podigli svoje kuće, već ograđuju nove placeve i prodaju ih drugim lopovima kao svoje!!!
    Da bi gradili svoje vile, moraju da koriste Savski odbrambeni nasip po kome osim pešaka i biciklista mogu da prođu samo vozila koje zaštićuju taj pristor. Sada po nasipu frće teška tovarna vozila, čime su oštetili nasip. Samo se čeka veći nivo Save pa da potopi Novi Beograd!!!
    Pristup izvorima i fabrici za pripremu pijaće vode, u normalnim držvama, nije dozvoljen nikome sem službenim licima, a čuvari su odabrani ljudi po fizičlkom i mentalnom zdravalju, kao i najstrože provereni od strane Državne bezbenosti, koji su naoružani ubojitim oružjem kratkih i dugih cevi.
    Na prostoru reni bunara na levoj obali Save opasni ljudi, među njima i Toma Nikolić, podigli su vikendice, a Buha-Čume i njegov kolega, koji sada ćame u zavtvoru zbog svojih zlodela, podigli su i palate na Strogo zabranjeno prostoru grada.
    Neki su bušili cevi reni bunara da se priključe za svoje potrebe, a svi imaju ukopane septičke jame čija će sadržina uskoro da zagadi izvore i zarazi građane Beograda i okoline!!!
    Dok će teroritsta moći prvo da popije kafu i rakijicu kod Tome Nikolića, domaće proizvodnje, pre nego zatruje pijaću vodu bakteriološki, hemiski ili fizičko-hemskim stredstvom sa ciljem da izvrši genocid nad žiteljima Beograda i okolnih naselja!!!
    Ono jesu članovivi SNS idijoti. A mogli su da okupiraju državu jer nam dva državna stoba – Vojska i Polcija – rukovode poraženi u ratovima a obogaćeni oduzimiajući od drugih. Oni isti koji su krenuli tenkovima da ubijaju narode sopstvene države koji su zatražili spas od staljinističkih srpskih glava, no i od ludačkog uma tipa Hitlera, koga svi znamo, jer njegov najbolji učenik vlada i uništava državu Srbiju

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 8

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.