Promena trasa pojedinih linija javnog prevoza sutra zbog održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke 1Foto: Biciklistički savez Srbije

Sekretarijat za javni prevoz Beograda saopštio je danas da će zbog održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke „Olimpijske nade – Trofej Beograda“ na prostoru kod Ušća, sutra od 8:00 do 19:15 i u nedelju od 8:00 do 13:30 biti promenjena trasa pojedinih linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom Džona Kenedija.

U suprotnom smeru, vozila ovih linija će na delu od Ulice trešnjinog cveta do Brankovog mosta saobraćati Ulicom trešnjinog cveta i Bulevarom Mihajla Pupina.

Vozila sa linija 27E i 35 će se, u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”.

Na liniji javnog prevoza 60L vozila će u vreme održavanja manifestacije saobraćati izmenjenom trasom i to u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)“: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovno.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza na izmenjenoj trasi, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.