Promenjen režim rada linija javnog prevoza zbog otklanjanju kvara na kanalizacionoj mreži na Novom Beogradu 1Ilustracija Foto: Shutterstock/lunopark

Promenjen režim rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u zoni raskrsnice ulica Vojvođanske i Gandijeve, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova na otklanjanju kvara na kanalizacionoj mreži u zoni raskrsnice ulica Vojvođanske i Gandijeve na opštini Novi Beograd, do promena će doći u radu linija javnog prevoza.

Kako se dodaje, za vreme radova biće zauzeta desna kolovozna traka u Vojvođanskoj ulici, na delu od Gandijeve do Nehurove ulice, gledano u smeru ka Vinogradskoj.

Takođe, biće zauzeta i desna strana kolovoza (desna saobraćajna traka) u Gandijevoj, na delu od Ulice Pere Segedinca do Vojvođanske, gledano u smeru ka Bloku 44. Radovi će se izvoditi od 2. marta, od 9 časova, do 11. marta.

Predmetne deonice će biti potpuno zatvorene za saobraćaj zbog čega će doći do promene u radu linija javnog prevoza, tako da će vozila saobraćati na sledeći način:

– vozila sa linije 82 ići će u smeru ka Bloku 44 trasom: Gandijeva – Pere Segedinca – Mustafe Golubića – Vojvođanska – Gandijeva i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom;

– vozila sa linije 45, 71, 601, 601N i 603N će saobraćati u smeru ka Surčinu trasom: Zemunska – Gandijeva – Japanska – Nehruova – Vojvođanska i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom;

– vozila sa linije 45, 71, 82 i 601 će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari